Vacature Commercieel administratief medewerker

Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden en beschik jij over commerciële skills? Ben jij een nauwkeurige en gestructureerde professional met oog voor detail? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou liggen.

Onze vaste opdrachtgever is op zoek naar een Commercieel administratief medewerker. In deze functie ga jij echt het verschil maken. Als Commercieel Administratief Medewerker ben je niet zomaar een achtergrondspeler; je bent een essentieel onderdeel van het succesverhaal. Je bent de schakel tussen de klanten en het interne team. Je zorgt voor een vlotte afhandeling van administratieve processen en draagt bij aan een positieve klantervaring. Jouw nauwkeurigheid en toewijding zorgen ervoor dat de klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een soepele werking van de bedrijfsactiviteiten.

Ben jij die administratieve professional die de commerciële motor draaiende houdt? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Vacature Commercieel administratief medewerker via Bakker & Bosch

Wat ga je doen als Commercieel administratief medewerker?

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je de schakel tussen de klanten en het interne team. Je zorgt voor een vlotte afhandeling van administratieve processen en draagt bij aan een positieve klantervaring. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Orderverwerking: Het nauwkeurig verwerken van bestellingen, van invoer tot facturatie;
 • Klantcommunicatie: Het onderhouden van contacten met klanten via telefoon en e-mail, en het beantwoorden van vragen;
 • Administratieve ondersteuning: Het bijhouden van dossiers, documentatie en rapportages;
 • Samenwerking: Je werkt nauw samen met het sales- en logistieke team om ervoor te zorgen dat klantbehoeften worden vervuld.

Wie ben jij?

 • Je bent gedreven en proactief, altijd op zoek naar manieren om zaken te verbeteren;
 • Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur; fouten maken staat niet in jouw woordenboek;
 • Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorg je voor heldere en positieve klantinteracties;
 • Ervaring in een vergelijkbare administratieve of commerciële rol is een duidelijk voordeel, maar we staan ook open voor enthousiaste nieuwkomers;
 • Je hebt een goed begrip van administratieve software en bent bekend met het gebruik van MS Office;
 • Of je nu zelfstandig werkt aan een taak of samenwerkt in een team, je straalt altijd positiviteit uit;
 • Een dynamische omgeving schrikt jou niet af; je gedijt juist in een snel veranderende setting.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

 • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
 • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Commercieel administratief medewerker?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.