In iedere organisatie liggen vraagstukken op het gebied van recruitment. Bakker & Bosch heeft door de jaren heen een sterk netwerk aan professionals en zakelijke relaties opgebouwd. We leveren maatwerk, voorzien jouw organisatie gevraagd en ongevraagd van advies en houden rekening met specifieke wensen. Onze kracht ligt in een persoonlijke aanpak, waarbij we niet alleen kijken naar de “harde” functie-eisen, maar ook naar de intrinsieke motivatie van een kandidaat. Deze combinatie is naar onze mening de basis voor het maken van een succesvolle match. 

Welke diensten bieden wij aan?

Wij zijn specialist op het gebied van o.a. Werving & Selectie en Recruitment Process Outsourcing (RPO). Hieronder vind je een selectie van onze diensten. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie over onze dienst.

Recruitment – Werving & Selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat.

Recruitment Process Outsourcing

Recruitment wordt meer en meer een paraplu waaronder specialisten met verschillende kennis acteren. Naast onze Werving & Selectie activiteiten ondersteunen wij organisaties ook bij de inrichting van het recruitmentproces of worden de recruitmentprocessen (gedeeltelijk) aan ons uitbesteed.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je hulp op het gebied van Recruitment en bij de zoektocht naar nieuw personeel? Dan ben je bij Bakker & Bosch aan het juiste adres. Onze recruiters zijn nauw betrokken bij jouw organisatie en gaan graag op zoek naar die perfecte match voor jouw vacature(s). Neem snel contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.