RPO – Alles in één oplossing

Als je gebruik maakt van RPO, dan bouwen we samen aan succes! Het RPO team van Bakker & Bosch vormt namelijk een onderdeel van jouw organisatie en bedrijfscultuur. Wij bieden hierbij volledige recruitment ondersteuning en nemen het gehele recruitmentproces uit handen.
 
Jouw organisatie kan gebruik maken van ons gehele recruitment team. Dit is een groot pluspunt in de huidige arbeidsmarkt, waar verschillende expertise noodzakelijk zijn om succes te behalen.  De recruitmentkosten gaan omlaag. De kwaliteit, snelheid en resultaten gaan juist omhoog. De kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en resultaten gaan juist omhoog. Klinkt goed toch?    

Wat is RPO?

Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het vinden van de juiste kandidaten. Met RPO (Recruitment Process Outsourcing) nemen wij het gehele recruitmentproces uit handen. Onze interim recruitment consultants zijn verantwoordelijk voor alle stappen in het wervingsproces op ons, van vacatureplaatsing, sourcing en cv-screening tot sollicitatiegesprekken en procedurebegeleiding.

“Bakker & Bosch biedt ondersteuning op allerlei facetten. Ze zorgen ervoor dat ze de sector van de klant leren kennen, maken persoonlijk kennis met alle stakeholders van de klant, hebben oog voor de mens, komen met advies op maat en hebben als hoofddoel om de geschikte kandidaat voor de klant te vinden. Dankzij Bakker & Bosch richt de afdeling HR van Coeo zich op haar expertise gebied, ontzorgen zij m.b.t. recruitment en brengen ze nodige kennis en kunde met zich mee. De perfecte aanvulling binnen Coeo!”

Veerle – HR Business Partner Coeo

Onze aanpak

RPO is vergelijkbaar met het hebben van een interne recruitment- en marketingafdeling om jullie team te ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van wervingsactiviteiten. Samen bepalen we het vraagstuk en daarna gaan wij aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we de juiste mensen voor jouw organisatie vinden.

Bij Bakker & Bosch vinden wij een duurzame samenwerking belangrijk en leveren wij altijd maatwerk. Met dank aan onze ervaring en kundige professionals hebben we het gehele proces samengevat in 3 stappen.

Online marketing en recruitment

Door online zichtbaarheid te creëren, vergroot je je bereik naar latent werkzoekenden en geef je ze een extra stimulans om te solliciteren. Dit bereik je door de inzet van advertenties op sociale media, vacatures te delen op relevante platforms en je ‘werkenbij’ pagina te optimaliseren. Onze experts hebben ervaring en kennis op het gebied van marketing en regelen dit voor jou.

Wij geloven in de kracht van een sterk werkgeversmerk en wij helpen jou bij het aantrekken en behouden van talent. Ben je benieuwd naar onze marketing diensten? Klik dan op onderstaande knop.

Voordelen Recruitment Process Outsourcing

  • Kostenbesparing: RPO zorgt ervoor dat de recruitmentkosten dalen. Dit wordt bereikt door middel van het optimaliseren van de wervingsprocessen, het verminderen van overheadkosten en het gebruik van de schaalvoordelen van RPO.
  • Tijdsbesparing: Met RPO versnel en stroomlijn je de wervingsprocessen, waardoor vacatures sneller ingevuld kunnen worden én je de concurrentie voorblijft.
  • Toegang tot expertise: Voor een effectief recruitmentproces heb je meerdere specialisten nodig. Door te kiezen voor RPO heb je beschikking over meerdere experts, van recruiters tot aan marketeers. Met RPO heb je het allemaal in huis.
  • Verbeterde kwaliteit van kandidaten: Het aantrekken van beter gekwalificeerde kandidaten die goed passen bij jouw organisatiecultuur en de specifieke eisen van de functie.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: De behoefte aan ondersteuning kan variëren. Dit begrijpen wij als geen ander. Met RPO kan je gaandeweg de samenwerking eenvoudig op- en afschalen in uren/ kosten. 
  • Focus op kernactiviteiten: Door het uitbesteden van het wervingsproces kan jij je richten op de kernactiviteiten en strategische doelstellingen van jouw organisatie.

“De juiste mensen vinden in een krappe arbeidsmarkt vraagt tijd, kennis, aandacht en wellicht nog het belangrijkste: snel handelen! Wij helpen organisaties bij een goed georganiseerd recruitmentproces.”

– Marijn van den Bosch, Oprichter Bakker & Bosch

Bakker & Bosch

Bakker & Bosch heeft ruime ervaring en wij hebben vele opdrachtgevers ontzorgd op het gebied van HR en recruitment. Vanwege onze expertise weten wij dat RPO een efficiënte manier van werven is, zowel op financieel als operationeel gebied.

Ondersteuning nodig bij jouw HR- of recruitmentvraagstuk?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Naast onze Recruitment Process Outsourcing (RPO) dienstverlening bieden wij nog veel meer services aan, zoals, werving en selectie,  HR consultancy, en HR interim. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.