Vacature Zzp-interim HR adviseur in de regio Breda

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een interim HR adviseur. Onze opdrachtgever is ervan overtuigd dat een organisatie enkel succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van de medewerkers. Met deze visie werken zij al jarenlang aan het succes van de organisatie. Omarm jij deze visie? Dan kun jij als tijdelijke HR adviseur écht het verschil maken. In jouw rol als HR adviseur ben jij een bekend gezicht voor alle collega’s en fungeer jij als ambassadeur voor de organisatie. Jij bent op operationeel vlak de adviseur en het eerste aanspreekpunt voor het management en de medewerkers over het HR-beleid. Je hebt ervaring met de afhandeling van (complexe) personele vraagstukken, waarin jij de organisatie voorziet van vakinhoudelijke kennis en advies over beleids- en wettelijke kaders. Verder werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat de HR-activiteiten naadloos aansluiten op de bedrijfsvoering.

Wat ga je doen als HR adviseur in de regio Breda

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw leidinggevende en de medewerker voor alle voorkomende HR-vragen;
  • Jij stippelt een koers uit voor het verbeteren van het huidige HR-beleid en de -processen.
  • Je biedt ondersteuning en uitvoering bij in-, door- en uitstroom van medewerkers, verzuim en de (organisatie) ontwikkeling;
  • Je adviseert jouw leidinggevende en de medewerkers over HR-gerelateerde onderwerpen, inclusief arbeidswetgeving, arbeidsvoorwaarden, processen en beleid;
  • Je zorgt voor de verhoging van het kennisniveau van leidinggevenden bij de uitvoering van HR- processen en voert daarnaast administratieve werkzaamheden uit op het gebied van in-, door- en uitstroom, salarismutaties, verzuim en dossieropbouw;
  • Het ontwikkelen en implementeren van trainingsprogramma’s om de vaardigheden en competenties van medewerkers te verbeteren;
  • Het signaleren van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen en zorgen voor naleving van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en HR.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Zzp-interim HR adviseur in de regio Breda

Ben je klaar voor een nieuwe opdracht bij onze vaste opdrachtgever in de regio Breda? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures in de regio Breda hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw nieuwe opdracht hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Zit jouw nieuwe opdracht er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities.