Bij Bakker & Bosch geloven we dat een goede HR-afdeling essentieel is voor het succes van iedere organisatie. We begrijpen ook dat je soms wat extra hulp nodig hebt om bepaalde HR vraagstukken op te pakken. Gelukkig kan je op dit soort momenten gebruik maken van een ervaren interim HR Consultant om je te helpen.

Ontdek de voordelen van een Interim HR Consultant

Een professionele HR Consultant kan je bijvoorbeeld adviseren en ondersteunen bij het professionaliseren van je HR activiteiten. Of het nou gaat over het implementeren van een nieuwe functioneringscyclus of het opstellen van vitaliteitsbeleid, wij pakken het op! Daarnaast kan een HR Consultant je ook helpen bij het implementeren en optimaliseren van HR-systemen en personeelsinformatiesystemen. Digitalisering zorgt voor efficiëntere processen, minder papier en meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn!

Met de juiste HR consultant haal jij de expertise in huis die nodig is en bovendien kan jij je tijd besteden aan andere belangrijke taken en activiteiten.

Ben jij op zoek naar een ervaren Interim HR Professional? Dan heb je geluk! Onze gedreven collega Ilse is per direct beschikbaar voor 24 uur in de week.

Ilse in ’t Zandt, Interim HR Consultant

Maak kennis met een ervaren HR Professional

Maak kennis met Ilse. Een energieke HR Professional met een schat aan ervaring en kennis op het gebied van HR. Als je een HR vraagstuk hebt waar je hulp bij nodig hebt, dan is zij de juiste persoon om in te schakelen. Ilse heeft bij diverse opdrachtgevers gewerkt en uiteenlopende HR vraagstukken succesvol opgelost. Zo kan Ilse jou onder andere helpen met:

  • HR advies (sparringpartner) voor verschillende vraagstukken;
  • Begeleiden en coachen van jonge HR medewerkers;
  • Het maken en/of optimaliseren van je HR-handboek;
  • Operationele HR zaken, zoals HR administratie;
  • Voorkomen en begeleiden bij verzuim;
  • Salarisschalen opstellen;
  • Introduceren van personeelsinformatiesystemen (Afas, BCS, Workday, ABAB en Persionio).

Dankzij haar ervaring en expertise is Ilse een uitstekende gesprekspartner voor HR adviseurs en managementteams. Ilse heeft als HR Consultant al veel bedrijven mogen helpen zoals Coeo, Crossmarks, Mikz, Delaware en Modehuis Van Dijk. Met Ilse in je HR team kan je er zeker van zijn dat je HR-afdeling efficiënt functioneert en werkplezier voor op staat.

Wil je meer informatie? Bekijk dan hieronder het profiel van Ilse, of neem contact met ons op via onderstaande knop.