Ons aanbod

  • €3.400,- tot €4.500,- bruto (p/m)
  • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
  • Legendarische themaborrels
  • Bonusregeling per kwartaal
  • Spectaculaire teamuitjes
  • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
  • Gevulde spaarpot voor je oude dag
  • Vergoeding voor een sportabonnement
  • Laptop
  • Heel veel lol met elkaar!

Wat ga jij doen?

Als corporate recruiter ga je aan de slag met sourcing, searching, het benaderen van potentiële collega’s, het voeren van selectiegesprekken en het begeleiden van sollicitatieprocedures. Maar het gaat veel verder dan dat. Het hele proces van instroom en onboarding vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je na de werving zorgt voor het landen en begeleiden van de nieuwe collega. Je doet dit in samenwerking met de teamleider/manager van de afdeling. We vinden het ontzettend van belang dat iemand zich snel op zijn of haar gemak voelt en goed ingewerkt wordt.

Hierbij spar je samen met de afdeling HR over het onboardingsproces en zoek je continu naar verbeteringen. Jouw expertise zetten we in om nieuwe collega’s – die vaak weinig ervaring hebben – het recruitmentvak eigen te laten maken. Dit doe je onder meer door het opzetten en ontwikkelen van recruitmenttrainingen, workshops en e-learnings. Ben je ook bekend met recruitmentmarketing? Dat is mooi meegenomen, want die kennis zet je in voor onze labels. Verder ben je sparringspartner voor je collega’s van de marketingafdeling, die klanten ondersteunen met online campagnes.  

“Jij kent als corporate recruiter onze wereld van binnen en van buiten. Het is belangrijk dat jij de markt begrijpt en innovatieve strategieën toepast in de praktijk.”

Buiten dat denk je ook mee op strategisch niveau. Je gaat de organisatiestrategie vertalen naar een recruitmentstrategie, zodat we onze groei de komende jaren kunnen faciliteren. Deze strategie zet je om in een praktisch beleid. Een goed employer brand is cruciaal, daarmee positioneren we ons als interessante werkgever. Om de functie van corporate recruiter succesvol te laten zijn, ga je hier natuurlijk je bijdrage aan leveren. Hierbij spar je met directie en MT, onze marketingafdeling en geef je over en weer advies en ondersteuning aan elkaar.

Profielen waarmee je aan de slag gaat, zijn: bureaurecruiters (W&S, uitzenden of detacheren), RPO consultants, HR consultants, planners, recruitmentmarketeers maar ook alle ondersteunende vacatures op het gebied van onder andere finance en backoffice. In de werving richten wij ons op de competenties van mensen, dit betekent dat we ook collega’s aannemen met afwijkende achtergronden. Ervaring binnen het vak is namelijk niet allesbepalend maar competenties, motivatie en de wil om het te leren zijn dat wel.

Wij weten hoe belangrijk recruitment is, helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Dit vraagt tijd en aandacht en dient op structurele manier aangepakt te worden. Jouw specialisme, ervaring, creativiteit en kennis van de markt is daarom onmisbaar en gaat een een bijdrage aan onze organisatie leveren.

Werken bij Bakker & Bosch betekent werken bij een groeiende club met gedreven mensen die dagelijks meewerken aan het succes. Een goede werkinhoud, veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de geweldige personeelsuitjes. Het zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat ik hier maar wat graag werk en iedere dag veel plezier ervaar.

Marc Corman – Recruitment Consultant

Onze wensen

Jij bent oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk. Jij gaat resultaatgericht te werk en je minimaal 5 jaar ervaring in een recruitmentrol. Als Senior Corporate Recruiter heb jij kennis van de huidige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Daarnaast weet jij met jouw ervaring hoe je potentiële collega’s aan Bakker & Bosch kan binden. Ben jij 24 – 40 uur in de week beschikbaar? En heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Werken bij Bakker & Bosch

Bakker & Bosch HR Diensten in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Wij zijn een gerenommeerd HR consultancy en bemiddelingsbureau voor professionals. Onderdeel van de Bakker & Bosch Group. Hierdoor krijg jij in één klap 45 nieuwe (mega leuke!) collega’s erbij. Bakker & Bosch heeft al meer dan 12,5 jaar ervaring en heeft in de tussentijd een sterk netwerk opgebouwd binnen een diversiteit aan organisaties, variërend van klein MKB tot grote internationale organisaties.
 
Wij ondersteunen de organisatie structureel, op project,- of interim basis. Wij treden voor klanten op als (externe) HR collega’s of wij zorgen ervoor dat onze HR expertise wordt ingezet om de organisatie op projectbasis te verbeteren. Onze werkwijze typeert zich als pragmatisch, to-the-point en effectief. Wij zijn geen rapporten schrijvers, maar wij willen met onze dienstverlening maatwerk leveren en een toegevoegde waarde bieden aan de organisatiedoelen van onze klanten.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar info@bakkerenbosch.nl of bel naar 088-555 09 09.