De kracht van recruitment marketing

Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van het juiste talent cruciaal is voor het succes van jouw organisatie. Met de overvloed aan informatie die beschikbaar is, is het essentieel om op te vallen bij potentiële kandidaten. Door middel van efficiënte en aansprekende recruitment marketing zorgen wij ervoor dat werkzoekenden geprikkeld worden om bij jouw organisatie te solliciteren.

“Recruitment marketing verandert passieve kandidaten in actieve sollicitanten. Door gerichte online campagnes en aantrekkelijke content moedigen we potentiële kandidaten aan om actie te ondernemen en te solliciteren bij jouw bedrijf!”

Joost Willemse, Campagne Marketeer

Recruitment marketing is maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en onze aanpak weerspiegelt dat. We ontwerpen maatwerk recruitment marketing strategieën die perfect zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Wij bieden diverse recruitment marketing diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw organisatie de concurrentie voorblijft in de race om toptalent.

Betekenisvolle branding

Onze experts creëren een onderscheidende werkgeversidentiteit voor jouw organisatie. Een sterk werkgeversmerk vergroot niet alleen de aantrekkingskracht op talent, maar versterkt ook de loyaliteit en betrokkenheid van bestaande medewerkers.

Prikkelende vacatureteksten

Vacatureteksten spelen een cruciale rol bij het aantrekken van de juiste kandidaten voor jouw organisatie. Een boeiende en overtuigende vacaturetekst wekt interesse en enthousiasme bij potentiële sollicitanten. Bij Bakker & Bosch zijn we experts in het schrijven van wervende vacatureteksten die de aandacht grijpen en de juiste talenten aantrekken!

Aansprekende video’s

Bereik jouw doelgroep op een boeiende manier met onze op maat gemaakte video’s. We presenteren jouw organisatie en vacatures op een meeslepende manier, waardoor kandidaten een kijkje krijgen in de unieke cultuur en waarden die jouw bedrijf te bieden heeft.

Unieke werkenbij website

De werkenbij website is de kern van jouw employer branding én het platform waar potentiële kandidaten de beschikbare vacatures kunnen bekijken. Samen met jou creëren we een werkenbij website die jouw unieke werkgeversverhaal vertelt en talenten aantrekt die bij jouw organisatie passen!

Doelgerichte Google en Meta Advertenties

Bereik de juiste mensen op het juiste moment met onze doelgerichte advertentiecampagnes via Google en Meta (Instagram, Facebook). We zorgen ervoor dat jouw vacatures opvallen tussen de concurrentie en dat de juiste kandidaten worden aangespoord om te solliciteren.

Creëer social media impact

Met boeiende en relevante content op social media bouwen we aan een community van potentiële kandidaten. We trekken hun aandacht, inspireren interactie en versterken de positieve associaties met jouw employer brand.

Experts in overtuigende marketing

Onze specialisten zetten zich in om jouw organisatie te positioneren als een werkgever van keuze, waardoor je jouw wervingsdoelen sneller dan ooit zult behalen. Het is tijd om een verschil te maken in jouw wervingssucces met effectieve recruitment marketing!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze recruitment marketing en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw recruitment- en marketingdoelstellingen.