Tweede termijn na succesvolle samenwerking elho

Juist in deze context ontstaan er voor onze HR-organisatie mooie uitdagingen. De behoefte aan een snelle en doeltreffende invulling van een belangrijke HR-positie binnen elho, resulteerde in een mooie en waardevolle samenwerking. elho schakelde ons in met de vraag om tijdelijk de rol van HR-advisor in te vullen. Onze HR-consultant Nicole den Otter ging de uitdaging opnieuw aan. Na een succesvolle eerste periode als HR-Officer binnen elho, keerde Nicole terug bij elho. Dit keer als HR-advisor.

“Door het snelle vertrek van een collega in het elho-team, ontstond de vraag om de functie snel en tijdelijk in te vullen. Omdat ik al eerder bij elho een opdracht heb vervuld, kon ik snel van start. De inwerkperiode was een week en daarna kon ik lekker aan de slag met mijn eigen scope. Een opdracht in een familiaire omgeving en toch de innovatieve en vooruitstrevende opdrachtgever maakt elho een leuke opdrachtgever!”

Nicole den Otter, HR Consultant

Snel handelen, een korte inwerkperiode en direct resultaat

Met haar eerdere ervaring bij elho kon Nicole na een korte inwerkperiode direct aan de slag. In slechts een week tijd was zij volledig operationeel, waardoor ze snel kon inspelen op de specifieke behoeften van elho. Nicole pakte de rol van HR-advisor en voerde deze zelfstandig uit. Als HR-advisor werkte Nicole nauw samen met afdelingsleiders om de HR-doelstellingen en -projecten tot stand te brengen binnen de verschillende afdelingen. Bovendien fungeerde Nicole als deskundige sparringpartner voor uiteenlopende organisatorische vraagstukken. Nicole bracht haar HR-kennis concreet in de praktijk en met haar sensitiviteit voelde zij precies aan wat er nodig was binnen elho. Daardoor was Nicole binnen no-time een absolute meerwaarde.

“In de afgelopen jaren heeft Nicole den Otter ons team people & culture twee keer tijdelijk ondersteund. De eerste keer in de rol van HR-officer en de tweede keer in de rol van HR-advisor. Voor elho group was het fantastisch dat zij zorgdroeg voor een vlotte voortgang van werkzaamheden. Daarnaast was het voor ons super om te zien dat Nicole zich in rap tempo ontwikkeld heeft tot een ervaren HR-advisor, die zich op een heel natuurlijke en plezierige manier bewoog binnen onze organisatie. Wie weet zien we je een derde keer om elho group te ondersteunen, Nicole. Tot dan!”

Marlous van Harberden, Head of people & culture – elho Group

“De dynamiek van de opdracht weerspiegelt de bedrijfscultuur van elho: familiair en tegelijkertijd vooruitstrevend. Deze unieke combinatie maakte de opdracht niet alleen uitdagend, maar ook bijzonder plezierig. In de turbulente wereld van HR bood elho niet alleen een uitdagende opdracht, maar ook een thuis voor mijn expertise, waar innovatie en snel schakelen gewaardeerd worden. Als organisatie is het belangrijk om een partner te vinden die ook waarde hecht aan snelheid, flexibiliteit en innovatie. Dan ben je bij Bakker & Bosch aan het juiste adres. Deze samenwerking bewijst dat in een wereld vol veranderingen, het vinden van de juiste partner essentieel is voor het bereiken van succes en het creëren van duurzame HR-verbindingen. Samen hebben we niet alleen de directe behoefte vervuld, maar ook een basis gelegd voor toekomstige samenwerkingen.”

Heb jij behoefte aan ondersteuning bij HR-projecten?

Loopt jouw organisatie tegen bepaalde HR-uitdagingen aan? Dan helpen wij je graag verder! Met onze kennis, ervaring en gedrevenheid kunnen wij jouw bedrijf voorzien van passende hulp en advies. Wil jij net zoals elho ook zo’n succesverhaal ervaren of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.