Heb je problemen op jouw HR afdeling en kun je snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen je graag. Door het inzetten van professionele en kundige interimmers met de juiste ervaring, blijft de kwaliteit en continuïteit van jouw HR afdeling gewaarborgd.

“Elke organisatie heeft unieke HR-uitdagingen. Als Interim HR Consultant sta ik klaar om de uitdagingen aan te pakken en jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen van succes! Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw verder kan helpen.”

Ilse in ’t Zandt, HR ConsultantOnze interim professionals
Onze interim professionals worden voor diverse opdrachten en zijn breed inzetbaar. Dit kan zijn ter vervanging van zwangerschap, als extra ondersteuning tijdens organisatieveranderingen of als tijdelijke ondersteuning bij projecten binnen de organisatie.
 
Onze interim professionals zijn flexibel en beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de organisatie draaiende te houden. We beschikken over professionals die op strategisch, tactisch en operationeel vlak inzetbaar zijn.

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.