Heb je problemen op jouw HR afdeling en kun je snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen je graag. Door het inzetten van professionele en kundige interim specialisten met de juiste ervaring, blijft de kwaliteit en continuïteit van jouw HR afdeling gewaarborgd.

Onze interim HR professionals helpen je graag!

“Elke organisatie heeft unieke HR-uitdagingen. Als Interim HR Consultant sta ik klaar om de uitdagingen aan te pakken en jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen van succes! Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw verder kan helpen.”

Ilse in ’t Zandt, HR Consultant

Onze interim professionals

Onze interim professionals kunnen worden ingezet voor diverse opdrachten. Dit kan zijn ter vervanging van zwangerschap, als extra ondersteuning tijdens organisatieveranderingen of als tijdelijke support bij projecten binnen de organisatie. Onze interim professionals zijn flexibel en beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de organisatie draaiende te houden. We beschikken over HR experts die op strategisch, tactisch en operationeel vlak inzetbaar zijn.

Ondersteuning nodig bij jouw vraagstuk?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.