Wat je van ons kan verwachten

Eerstelijns advies

Wanneer je een vraag hebt, kan je ons tijdens kantooruren bellen voor eerstelijns advies. Wij zullen je vraag direct oppakken en je helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Zo voorkom je dat je uren bezig bent met het uitzoeken van een probleem en kan je snel weer verder met je werkzaamheden.

De juiste documenten

Heb je een brief of overeenkomst nodig die helemaal op maat gemaakt moet worden? Dan kan je bij ons terecht voor de juiste documenten, waarbij wij ook een juridische check uitvoeren. Zo weet je zeker dat alles juridisch klopt en voorkom je onnodige risico’s.

Kennis

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen HR. Zo blijf je altijd up-to-date en kan je snel handelen bij veranderingen op HR gebied.

In de tijd dat ik met Bakker & Bosch samenwerk, ben ik uiterst positief over hun dienstverlening. De persoonlijke benadering is zeer prettig, ze zijn slagvaardig, ik heb korte lijnen met de gewenste adviseur en de antwoorden op mijn vragen krijg ik snel en uitgebreid. Ook op het gebied van ziekteverzuim werken wij samen met Bakker & Bosch. Ze zijn voor ons als middelgrote organisatie een prettige (sparring)partner voor ons HR beleid.

Ingrid Keetels, HR medewerker, Aarts Packaging B.V.

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.