De wetgeving rondom werk en inkomen kan soms best complex zijn. Wij helpen je verder met onze informatieve artikelen en webpagina’s.

Waarom eindigt mijn WIA uitkering?

Verken de redenen achter het mogelijk beëindigen van je WIA-uitkering en krijg inzicht in de wettelijke bepalingen die hierbij van kracht zijn.

Werktijden, pauzes en rusttijden

Begrijp de regels met betrekking tot werktijden, pauzes en rusttijden, en leer hoe deze van invloed kunnen zijn op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Opzegtermijn tijdelijk en vast contract

Of je nu werkt op basis van een tijdelijk of vast contract, ontdek de regels rond opzegtermijnen en bescherm jouw rechten bij contractbeëindiging.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Bakker & Bosch begrijpt dat het vinden van de juiste baan een belangrijke stap is in je carrière. Daarom gaan we verder dan alleen het matchen van cv’s met vacatures. Ons team van ervaren recruiters luistert naar jouw wensen, ambities en sterke punten. We begeleiden je door het sollicitatieproces, bieden ondersteuning bij het opstellen van een overtuigend cv en bereiden je voor op sollicitatiegesprekken. Ons doel is om niet alleen een baan te vinden die bij je past, maar ook om jouw professionele groei te stimuleren.

Contacteer ons!

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact op met Bakker & Bosch! Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.