Onze visie op HR

De arbeidsmarkt staat onder hoogspanning. Dat er krapte is, en zal blijven de komen jaren, is geen nieuws. De komende jaren zal de beroepsbevolking blijven krimpen terwijl de vraag naar personeel juist toeneemt. Iedere organisatie zal hier de gevolgen van gaan (of blijven) ondervinden. Niet gek dus dat dit al lang niet meer alleen een HR thema is, maar een onderwerp van gesprek in de meeste bestuurskamers.

Bakker & Bosch helpt organisaties om met deze uitdagingen om te gaan. Het aantrekken van nieuwe medewerkers zal de komende jaren lastig blijven. Daarom is het nu belangrijk om de juiste dingen te doen om medewerkers aan te trekken, te boeien en te binden. Kijken naar wat er wél mogelijk is, met een frisse en pragmatische blik. Dat is wat we te bieden hebben.

In de rol van HR consultant vinden we een brede bedrijfsmatige blik essentieel om goed advies te kunnen geven. We zijn een gesprekspartner op strategisch niveau en maken uiteindelijk een vertaalslag naar wat keuzes betekenen voor de medewerkers.

“Loopt jouw organisatie tegen bepaalde HR uitdagingen aan? Dan helpen wij je graag verder! Met onze kennis, ervaring en gedrevenheid kunnen wij jouw bedrijf voorzien van passende hulp en advies. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.”

Nicole den Otter – HR consultant

Waar we voor staan

Wij zijn een energieke club professionals met passie voor het HR vak en ervaring die we graag delen. Wij leveren een bijdrage aan toekomstbestendige organisaties, die de waarde van het menselijke kapitaal hoog hebben staan. Dit doen we met een pragmatische blik. We helpen waar nodig, geven advies, bouwen mee en brengen mensen in beweging. We zijn verbinders tussen mens en organisatie, tussen beleid en uitvoering.

Wij werken op consultancy- of op projectbasis bij organisaties die behoefte hebben aan extra capaciteit of specifieke kennis. Thema’s die wij onder andere aanpakken zijn:

  • Binden en boeien
  • Performance management
  • Learning & development
  • Talent management

Ondersteuning nodig bij jouw vraagstuk?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Naast onze HR Consultancy dienstverlening bieden wij nog veel meer services aan, zoals HR supportHR interimHR projecten en verzuimbegeleiding. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.