Een interessante tijdelijke opdracht bij Baanbrekers

Bij Baanbrekers draait alles om mensen en werk. Het doel is om mensen – met en zonder beperkingen – volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en aan werk. Dit voel je door de hele organisatie en HR heeft hierin een belangrijke rol.

Tijdens de opdracht bij Baanbrekers hield Suzan zich bezig met verschillende projecten, was zij sparringpartner voor het MT en adviseur voor teamleiders en collega’s. De projecten waar Suzan aan bijdroeg waren gericht op het digitaliseren van de procedures op HR, het opnieuw beschrijven en waarderen van functies en het stroomlijnen van het opleidingsbeleid. Een breed pallet aan HR-thema’s kwam voorbij in deze opdracht. Een waardevolle klant met een mooie missie, waar wij graag aan bijdroegen.

“Soms heb je behoefte aan (extra) kennis voor een specifiek HR project. Denk hierbij aan het ontwikkelen van HR-beleid, het opzetten van een HR-strategie of het aanpakken van een specifiek HR-thema. Wij hebben ervaring met deze vraagstukken en helpen organisaties op een praktische manier met gevoel voor mensen.”

Suzan Hamers, Manager HR Consultancy

Een mooie langdurige samenwerking met Baanbrekers

De opdracht was in eerste instantie voor 3 maanden, maar werd verlengd tot een jaar omdat er mooie HR projecten lagen om langere tijd mee aan de slag te gaan! Uiteindelijk werd Suzan opnieuw door interne mobiliteit opgevolgd.

“Suzan heeft onze HR afdeling niet aleen ondersteund, maar mee gevormd. Met haar professionaliteit en praktische kijk op zaken komt zij tot creatieve oplossingen. Ze kan snel schakelen, komt tot de kern van de vraag en geeft dan een goed advies. Daarnaast zorgt Suzan voor verbinding, zowel binnen het HR-team als met andere afdelingen. Zij is een echte netwerker, ziet kansen en mogelijkheden en zet deze om tot acties.”

Saskia van Huijgevoort, Teamleider Advies bij Baanbrekers

Heb jij behoefte aan ondersteuning bij HR projecten?

Loopt jouw organisatie tegen bepaalde HR uitdagingen aan? Dan helpen wij je graag verder! Met onze kennis, ervaring en gedrevenheid kunnen wij jouw bedrijf voorzien van passende hulp en advies. Wil jij net zoals Baanbrekers ook zo’n succesverhaal ervaren of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.