Onze dienstverbanden

Bij Bakker & Bosch helpen wij jou met het vinden van een baan die écht bij je past. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende dienstverbanden, dus of je nou op zoek bent naar vast werk, ZZP-klus, project of tijdelijke job. Wij weten wat werkt! Wil je meer informatie over onze dienstverbanden? Klik dan op onderstaande knop.

Onze vacatures

Ben je op zoek naar werk en wil je meteen aan de slag? En ben je nieuwsgierig naar onze vacatures? Klik dan op onderstaande knop. We hebben een enthousiast team van professionals die niet kunnen wachten om je verder te helpen! Let op, de vacaturepagina opent in een nieuw tabblad.

HR Vacatures

Ben jij een HR specialist en op zoek naar HR-gerelateerde vacatures? Dan helpen wij je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in HR vacatures en kunnen jou begeleiden en adviseren, zowel bij het vinden van een vaste HR-functie als bij interim opdrachten. Met ons uitgebreide netwerk en kennis, staan we klaar om je te helpen jouw professionele doelen waar te maken!

Ik zoek werk

Inschrijven bij Bakker & Bosch

Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Laat dan je gegevens achter via het inschrijfformulier. Een van onze professionals neemt zo snel mogelijk contact met je op. Samen vinden we dé perfecte baan voor jou.

HR traineeship

Maak een vliegende start van jouw carrière! Als HR trainee bieden wij jou een ontwikkeltraject aan met een diversiteit aan uitdagende opdrachten, aangevuld met kennis van ervaringsdeskundigen uit de top van het bedrijfsleven. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop.

Onze opdrachtgevers en vakgebieden

Wij werken voor verschillende organisaties. Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd, zowel nationaal en internationaal binnen diverse sectoren. Daardoor hebben wij een breed aanbod aan vacatures kunnen opbouwen in verschillende vakgebieden.

Ben je benieuwd voor welke opdrachtgevers jij aan de slag kan? Klik dan op de knop hieronder.


Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.