Onze dienstverbanden

Bij Bakker & Bosch helpen wij jou met het vinden van een baan die écht bij je past. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende dienstverbanden, dus of je nou op zoek bent naar vast werk, ZZP-klus, project of tijdelijke job. Wij weten wat werkt! Wil je meer informatie over onze dienstverbanden? Klik dan op onderstaande knop.

Onze vacatures

Wil je meteen aan de slag? En ben je nieuwsgierig naar onze vacatures? Klik dan op onderstaande knop. We hebben een enthousiast team van professionals die niet kunnen wachten om je verder te helpen! Let op, de vacaturepagina opent in een nieuw tabblad.

HR traineeship

Maak een vliegende start van jouw carrière! Als HR trainee bieden wij jou een ontwikkeltraject aan met een diversiteit aan uitdagende opdrachten, aangevuld met kennis van ervaringsdeskundigen uit de top van het bedrijfsleven. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande knop.

Onze opdrachtgevers en vakgebieden

Wij werken voor verschillende organisaties. Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd, zowel nationaal en internationaal binnen diverse sectoren. Daardoor hebben wij een breed aanbod aan vacatures kunnen opbouwen in verschillende vakgebieden zoals…

  • Markt- en detailhandel
  • Financiële dienstverlening
  • (Non)food
  • Facilitaire dienstverlening en ICT
  • Juridische administratieve en fiscale dienstverlening
  • Industrie

Ben je benieuwd voor welke opdrachtgevers jij aan de slag kan? Klik dan op de knop hieronder.


Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.