Wij vinden de baan die écht bij je past

Bij Bakker & Bosch werken we vanuit onze visie. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in jou en je ambities. Onze ervaren professionals weten hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en gaan samen met jou op zoek naar de baan die écht bij je past. We zijn transparant, we hebben de kennis en we gaan voor het beste resultaat.

Klaar voor jou volgende uitdaging?

Wij hebben een breed aanbod aan vacatures in verschillende vakgebieden en dienstverbanden, zo zit er altijd wel iets voor jou tussen. Ben je benieuwd welke kansen er direct voor jou beschikbaar zijn? Klik dan op onderstaande knop om naar de vacaturepagina te gaan.

Ben jij werkgever?

Wij zijn een specialist op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden, HR Consultancy, Recruitment Process Outsourcing en Interim Management. Wij bieden met succes een totale dienstverlening aan voor uiteenlopende personeelsvraagstukken. Wij leveren maatwerk. Samen met jou bepalen we het exacte vraagstuk en gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We beoordelen de aanwezige HR kennis en mogelijkheden binnen de organisatie en adviseren en/of ondersteunen vervolgens structureel, op projectbasis of op interim basis.