Wij vinden de baan die écht bij je past

Bij Bakker & Bosch werken we vanuit onze visie. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in jou en je ambities. Onze ervaren professionals weten hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en gaan samen met jou op zoek naar de baan die écht bij je past. We zijn transparant, we hebben de kennis en we gaan voor het beste resultaat.

Klaar voor jouw volgende uitdaging?

Wij hebben een breed aanbod aan vacatures in verschillende vakgebieden en dienstverbanden, zo zit er altijd wel iets voor jou tussen. Ben je benieuwd welke kansen er direct voor jou beschikbaar zijn? Klik dan op onderstaande knop om naar de vacaturepagina te gaan.

Specialisatie in HR vacatures

Ben jij een HR specialist en op zoek naar HR-gerelateerde vacatures? Dan helpen wij je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in HR vacatures en met onze aanpak kunnen wij jou begeleiden en adviseren, zowel bij het vinden van een vaste HR-functie als bij interim opdrachten. Met ons uitgebreide netwerk en kennis, staan we klaar om je te helpen jouw professionele doelen waar te maken!

Ben jij een werkgever?

Wij zijn een specialist op het gebied van Werving & Selectie, HR Consultancy, Recruitment Process Outsourcing, Interim Management en Employer Branding. Wij bieden met succes een totale dienstverlening aan voor uiteenlopende personeelsvraagstukken. Bij Bakker & Bosch leveren wij altijd maatwerk. Samen met jou bepalen we het exacte vraagstuk en gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We beoordelen de aanwezige HR kennis en mogelijkheden binnen de organisatie en adviseren en/of ondersteunen vervolgens structureel, op projectbasis of op interim basis.