Welke diensten bieden wij aan?

Bakker & Bosch is een specialist op het gebied van o.a. Werving & Selectie en Recruitment Process Outsourcing (RPO). Hieronder vind je een selectie van onze diensten. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie over onze dienst.

Werving & Selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Recruitment wordt meer en meer een paraplu waaronder specialisten met verschillende kennis acteren. Naast onze Werving & Selectie activiteiten ondersteunen wij organisaties ook bij de inrichting van het recruitmentproces of worden de recruitmentprocessen (gedeeltelijk) aan ons uitbesteed.

Specialisatie in HR vacatures

Bij Bakker & Bosch hebben wij ons gespecialiseerd in het vinden van de meest geschikte kandidaten voor HR vacatures. Als ervaren HR- en recruitmentbureau begrijpen we het belang van het opbouwen van een sterke HR afdeling. Of je nu op zoek bent naar HR managers, consultants of andere HR-experts, wij zijn er om jouw HR vacatures te vervullen.