HR dienstverlening

Bij Bakker & Bosch begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en dat geldt ook voor jouw HR vraagstukken. Of je nu tijdelijke, projectmatige of vaste HR opdrachten en functies moet invullen, wij hebben de juiste oplossingen voor je.

  • Vaste HR functies: Wij helpen je bij het vinden van de juiste HR professionals die perfect bij je organisatie passen.
  • Tijdelijke HR ondersteuning: Onze ervaren HR professionals staan klaar om tijdelijk jouw team te ondersteunen en de liggende HR vraagstukken op te pakken.
  • Projectmatige expertise: Voor specifieke HR projecten bieden wij deskundige begeleiding en ondersteuning om jouw doelen te bereiken.
Advies op maat

Onze specialisten zitten voor je klaar!

Wil jij een zorgvuldig advies over een vraagstuk binnen jouw organisatie? Onze specialisten zitten klaar om voor jou aan de slag te gaan. Wij leveren maatwerk. Samen met jou bepalen we het exacte vraagstuk en gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We beoordelen de aanwezige HR kennis en mogelijkheden binnen de organisatie en adviseren en/ of ondersteunen vervolgens structureel, op projectbasis of op interim basis. Onze specialisten zitten voor je klaar! Bij Bakker & Bosch zijn wij er van overtuigd dat een organisatie enkel succesvol kan zijn als de mensen centraal staan. Door de juiste mensen in te zetten en talenten te ontwikkelen ontstaat er een succesformule waarin de ambities van de opdrachtgever en kandidaat perfect samenkomen.

Wil je advies voor jouw vraagstuk?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.