Welke diensten bieden wij aan?

Hieronder vind je een selectie van onze diensten. Zit de dienstverlening waar jij naar op zoek bent erbij? Bezoek dan via de juiste link de pagina voor meer informatie over onze dienst.

Recruitment

Werving & Selectie 

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat.

Recruitment Process Outsourcing (RPO) 

Recruitment wordt meer en meer een paraplu waaronder specialisten met verschillende kennis acteren. Naast onze Werving & Selectie activiteiten ondersteunen wij organisaties ook bij de inrichting van het recruitmentproces of worden de recruitmentprocessen (gedeeltelijk) aan ons uitbesteed.

“Binnen jouw organisatie kun je te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat je niet de juiste expertise in huis hebt of simpelweg niet voldoende tijd. Bakker & Bosch wil jou in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met jou gaan we werken aan succes! Wat wij meenemen? Passie voor het vak, een brede kennis en ervaring van HR en persoonlijke interesse in de organisatie en de medewerkers”

HR Consultancy

HR Projecten 

HR Advies kan vanuit diverse perspectieven interessant zijn voor jouw organisatie. Je hebt binnen de organisatie geen HR afdeling, je kunt door de huidige werkzaamheden niet voldoende tijd vrijmaken of je hebt niet de juiste expertise in huis. In dat geval biedt HR consultancy de juiste oplossing. Wij nemen het project volledig (of deels) bij jou uit handen en wij zorgen voor een maatwerk oplossing én verzorgen de implementatie.

HR Interim 

Heeft u problemen op uw HR afdeling en kunt u snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen u graag. Door professionele en kundige interimmers met de juiste ervaring in te schakelen, blijft de kwaliteit en continuïteit van uw HR afdeling gewaarborgd.

HR Support

HR Support kan vanuit verschillende perspectieven interessant zijn. Je hebt binnen jouw organisatie geen aparte HR afdeling en/of je hebt onvoldoende expertise in huis. Alle vragen omtrent HR komen daardoor bij verschillende personen binnen de organisatie terecht die hier veel tijd mee kwijt zijn. Met HR Support nemen wij de gewenste HR werkzaamheden volledig voor jou uit handen of geven wij jou een passend advies.

HR Trainees

Wij kiezen voor traineeships met jonge HR talenten, omdat zij een unieke toegevoegde waarde bieden aan jouw organisatie. Door te werken met onze trainees, krijg je niet alleen de beschikking over hoogopgeleide professionals, maar geef je ook jonge talenten de kans om hun carrière te starten binnen jouw organisatie. 

Verzuimbegeleiding 

Bij Bakker & Bosch helpen wij met het opstellen van een goed verzuimbeleid en zorgen we voor een correcte, kundige en actieve verzuimbegeleiding.