Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én de mens laten groeien. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Wij zijn een specialist op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden, HR Consultancy, Recruitment Process Outsourcing en Interim Management. Al sinds 2008 bieden wij succesvol een totale dienstverlening aan voor uiteenlopende personeelsvraagstukken. Wij leveren maatwerk. Samen met jou bepalen we het exacte vraagstuk en gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We beoordelen de aanwezige HR kennis en mogelijkheden binnen de organisatie en adviseren en/of ondersteunen vervolgens structureel, op projectbasis of op interim basis.

Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. 

Marijn van den Bosch, oprichter Bakker & Bosch