Wij gaan voor een persoonlijke aanpak

Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én de mens laten groeien. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

“Iedere organisatie én elk persoon is uniek en heeft zijn eigen individuele verhaal. Onze flexibiliteit en expertise stellen ons in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende behoeften en optimale oplossingen te bieden die aansluiten bij de eisen van elke situatie.”

Marijn van den Bosch – Oprichter Bakker & Bosch

Wij zijn een specialist op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden, HR Consultancy, Recruitment Process Outsourcing en Interim Management. Al sinds 2008 bieden wij succesvol een totale dienstverlening aan voor uiteenlopende personeelsvraagstukken. Wij leveren maatwerk. Samen met jou bepalen we het exacte vraagstuk en gaan we aan de slag met een passende en resultaatgerichte oplossing. We beoordelen de aanwezige HR kennis en mogelijkheden binnen de organisatie en adviseren en/of ondersteunen vervolgens structureel, op projectbasis of op interim basis.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ontdek meer over onze aanpak en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen. Neem direct contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.