Ieder mens is uniek

Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We geloven daarnaast ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste unieke mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien. 
 
Het realiseren van deze groei gebeurt niet zomaar. Dit vraagt om consequent investeren in je organisatie en in je mensen; door de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, begeleiding te bieden waar nodig en flexibele oplossingen achter de hand te hebben als de werkvraag (tijdelijk) toe- of afneemt. 
 
Bakker & Bosch ondersteunt je op het gebied van HR en recruitment door jouw partner te zijn bij instroom, doorstroom en uitstroom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

“Binnen Bakker en Bosch mag je zijn wie je bent. Ze hebben veel aandacht voor jou als persoon en geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ze vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar jij energie van krijgt.  Bovendien is het teamgevoel sterk en beschikken we over stuk voor stuk kundige collega’s om mee te sparren of kennis mee te delen.”

Nicole den Otter, HR Consultant

Onze kernwaarden

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Wat mag je verder van ons verwachten? Hieronder vind je onze kernwaarden.

DNA van Bakker & Bosch