Vacature HR Coördinator

Zoek jij een inspirerende rol waarin je als HR Coördinator het kloppende hart bent van de organisatie? Heb jij een passie voor het begeleiden en ondersteunen van jouw collega’s in hun professionele ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

In de rol van HR Coördinator ben jij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je wordt de expert op het gebied van uiteenlopende HR werkzaamheden en draagt bij aan het succes van onze opdrachtgever door effectieve HR-processen en -procedures te implementeren en te beheren. Met jouw ervaring en expertise ga jij deze groeiende organisatie naar nieuwe hoogten brengen. Met jouw creatieve en strategische aanpak help jij de organisatie bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van het beste talent.

Ben je klaar om de nieuwe HR professional van onze toonaangevende opdrachtgever te worden? Vertel ons dan jouw aanpak.

Wat ga je doen als HR coördinator?

  • Coördineren en uitvoeren van alle HR-gerelateerde taken, inclusief werving en selectie, onboarding, training en ontwikkeling, prestatiebeheer en arbeidsrelaties;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor medewerkers bij HR-vraagstukken en zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing;
  • Ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, procedures en initiatieven om een inclusieve en positieve werkcultuur te bevorderen;
  • Identificeren van opleidingsbehoeften en coördineren van interne en externe trainingsprogramma’s om de professionele groei van het team te stimuleren;
  • Bijdragen aan het strategische HR-plan en actief deelnemen aan HR-projecten om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wie ben jij?

Je bent een organisatorische, analytische en energieke aanpakker met een oplossingsgerichte houding. Je hebt vertrouwen in jezelf en weet de juiste prioriteiten te stellen, zelfs in hectische situaties. Integer en discreet handelen zijn vanzelfsprekend voor jou en je bent een teamplayer in hart en nieren. Je hebt een natuurlijk talent om anderen te helpen en bent een prettige gesprekspartner voor leidinggevenden en collega’s. Kortom, je behoudt in elke situatie het overzicht en kunt goed omgaan met mensen. Als deze beschrijving jou op het lijf geschreven is, dan komen we graag met jou in contact.

Om succesvol te zijn in deze functie vragen we minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van personeelsadministratie of HR. Daarnaast heb je de afgelopen twee jaar relevante werkervaring opgedaan in een allround HR-functie, bij voorkeur binnen een kleine tot middelgrote organisatie.

Arbeidsvoorwaarden en salaris HR coördinator

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris voor een HR coördinator is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
  • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je begint binnenkort aan een nieuwe uitdaging bij een van onze opdrachtgevers. Deze organisatie maakt momenteel een snelle groei door en staat bekend om haar open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid zijn kernwaarden die centraal staan bij deze bijzondere organisatie. Een persoonlijke aanpak en maatwerkadvies maken het samenwerken met onze opdrachtgever bijzonder prettig.

Bij deze organisatie heerst een cultuur waarin voortdurende verbetering wordt nagestreefd. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij hoog in het vaandel. Medewerkers krijgen de vrijheid om hun eigen ontwikkeling vorm te geven en hun ideeën te realiseren. Het biedt een inspirerende omgeving met interessante uitdagingen en volop kansen om te groeien.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.