Wat kan je verwachten van onze HR trainees

Je krijgt toegang tot de beste HR trainees met een frisse kijk op het HR vak. Deze talenten zijn snel lerende professionals met een kritische blik en een dosis creativiteit. Bovendien worden onze talenten ondersteund door ervaren HR professionals vanuit Bakker & Bosch. Onze HR trainees zijn opgeleid om op tactisch en strategisch niveau te opereren. Dit betekent dat ze in staat zijn om uitdagende HR vraagstukken aan te pakken en innovatieve oplossingen te bedenken.

Wat pakken we aan

Onze HR trainees zijn beschikbaar om opdrachten uit te voeren op verschillende gebieden, waaronder recruitment, vitaliteit, belonen, HR administratie, onboarding en nog veel meer. Bovendien werken ze voor 32-36 uur per week, waardoor er voldoende ruimte overblijft voor het leren en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis. Dit biedt de mogelijkheid om opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen en te groeien in het vakgebied.

Of je nu ondersteuning nodig hebt bij het werven van nieuw personeel, het verbeteren van de vitaliteit van jouw team of het stroomlijnen van HR processen, onze talenten zijn er klaar voor om de uitdaging aan te gaan en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Samen zorg je voor succes

Alleen samen zorg je voor succes! Daarom hebben wij vanuit jouw organisatie een aantal zaken nodig. Allereerst is commitment nodig om onze HR trainee de kans te geven om zich te ontwikkelen binnen jouw organisatie. Dit betekent dat er een uitdagende opdracht moet worden geboden binnen het HR vakgebied, waar onze trainee zijn of haar kennis en vaardigheden in de praktijk kan brengen.

Daarnaast is het belangrijk dat er een vaste coach beschikbaar is vanuit jouw organisatie, die onze trainee kan begeleiden en ondersteunen tijdens het traineeship. Deze coach kan de trainee helpen bij het ontwikkelen van zijn of haar vaardigheden en kan feedback geven om de trainee te laten groeien en ontwikkelen.

Het uurtarief voor onze HR trainee bedraagt €60,- per uur. Dit tarief is gebaseerd op de kwaliteit van onze talenten en de toegevoegde waarde die zij bieden aan jouw organisatie. Onze HR trainees zijn opgeleid om op tactisch en strategisch niveau te opereren, waardoor zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan jouw organisatie.

Kom in contact met onze HR trainees

Wij staan klaar om onze HR trainees aan te bieden! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze HR trainees en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het realiseren van de doelstellingen.

Ontwikkel jouw talent en start als HR trainee

Maak een vliegende start van jouw carrière! Als HR trainee bieden wij jou een ontwikkeltraject aan met een diversiteit aan uitdagende opdrachten, aangevuld met kennis van ervaringsdeskundigen uit de top van het bedrijfsleven. Ben je benieuwd naar onze HR traineeship? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.