Vacature Zzp-interim HR Business Partner in de regio Tilburg

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een tijdelijke HR Business Partner. In de functie van HR Business Partner ga jij écht het verschil maken. Jij krijgt namelijk een strategische-, tactische- als ook een operationele rol met focus op het ontwikkelen van de organisatie en de medewerkers. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de directie en het managementteam op het gebied van HR relateerde zaken. Jij weet namelijk exact wat er speelt in de organisatie. Jij zorgt voor de gewenste arbeidsomstandigheden waarin collega’s optimaal kunnen presteren en ontwikkelen. Geen dag is voor jou hetzelfde. De ene dag voer jij beleidsgesprekken met verschillende managers. De andere dag ben jij druk met het coachen, begeleiden en ondersteunen van jouw collega’s. Maakt dit jou enthousiast? Vertel ons jouw verhaal. 

Wat ga je doen als HR Business Partner in de regio Tilburg

In jouw tijdelijke rol als HR Business Partner krijg jij een belangrijk aandeel in het HR beleid van de organisatie. Je helpt managers bij het opstellen en het bijschaven van het HR beleid, je begeleidt ze bij ziekteverzuim en bij het voorkomen daarvan en adviseert ze over arbeidsvoorwaarden of opleidingsmogelijkheden. Je streeft dag in dag uit naar de hoogste kwaliteit en daarbij hoort een optimale bezetting van het personeel. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid, zoals bijvoorbeeld het implementeren van HR instrumenten, in het werven en selecteren van nieuw talent, de onboarding en het uitvoeren van het ziekteverzuimbeleid. Ben jij op de hoogte van de laatste maatschappelijke en wettelijke ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? En maak jij je snel onmisbaar binnen de organisatie? Dan staat het HR team te popelen om met jou aan de slag te gaan. 

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Zzp-interim HR Business Partner in de regio Tilburg

Ben je klaar voor een nieuwe opdracht bij onze vaste opdrachtgever in de regio Tilburg? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben in de regio Tilburg? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw nieuwe opdracht hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Zit jouw nieuwe opdracht er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities.