Vacature Zzp-interim HR medewerker in regio Breda

De HR-afdeling wordt jouw decor. Daar coördineer en voer jij uiteenlopende HR-werkzaamheden uit. Je helpt jouw collega’s bij vragen over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden of personeelsregelingen. Of je beantwoord vragen over salarismutaties. Jij hebt de kennis, jij hebt de juiste informatie en die is in goede handen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor nieuwe collega’s. Jij zorgt ervoor dat de inwerkperiode van nieuwe medewerkers vlekkeloos verloopt en zorgt ervoor dat zij zich meteen thuis voelen. Gaat een collega het vlaggenschip verlaten? Jij zwaait teamverlaters met een warm gevoel uit. Ondertussen heb jij de personeelsadministratie tiptop in orde. Van urenregistratie tot het up-to-date houden van de personeelsgids en van arbeidscontracten tot pensioenregelingen. Jij pakt alles met beide handen aan en regelt alles tot in de puntjes.   

Wat ga je doen als HR medewerker in de regio Breda

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw leidinggevende en de medewerker voor alle voorkomende HR-vragen;
  • Uitvoeren van de personeelsadministratie, inclusief documentenbeheer en het up-to-date houden van de personeelsdossiers;
  • Je verwerkt op een zorgvuldige manier de salarismutaties door in het systeem;
  • Je bewaakt het proces van in- en uitdiensttreding van (nieuwe) collega’s;
  • Het voorbereiden van arbeidscontracten en je verzorgt de correspondentie;
  • Zo ondersteun je bijvoorbeeld ook in het recruitmentproces. Je verzorgt de werving- en selectie procedure van A-tot-Z;
  • Het beheren van pensioenregelingen en personeelsverzekeringen;
  • Het uitvoeren van diverse overige administratieve taken in samenspraak met de HR-adviseur of het opvangen van de noodzakelijke taken van de HR-adviseur bij diens afwezigheid;
  • Het signaleren van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen en zorgen voor naleving van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en HR.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Zzp-interim HR medewerker in de regio Breda

Ben je klaar voor een nieuwe opdracht bij onze vaste opdrachtgever in de regio Breda? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben in de regio Breda? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw nieuwe opdracht hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Zit jouw nieuwe opdracht er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities.