Inhoud HR traineeship

Wij bieden jou de unieke kans om je te ontwikkelen van een young professional tot een volwaardig HR consultant. Gedurende dit traineeship van 2 jaar zorgen we ervoor dat je een pragmatische HR blik gaat combineren met business sense. Je wordt hierbij onderdeel van een ambitieuze en snel groeiende organisatie met een groot en sterk netwerk.

Ons traineeship is gericht om jou van een operationeel naar een tactisch niveau te krijgen en jou een bak met ervaring mee te geven om je verder te ontwikkelen. Je kunt binnen het traject aan de slag gaan bij corporate organisaties en groeibedrijven, maar ook MKB bedrijven en startups behoren tot de klantenkring waarvoor je opdrachten kunt gaan doen.

Je start een ontwikkelprogramma waarbij je een kijkje kunt nemen bij verschillende organisaties. Daarnaast neem je deel aan masterclasses en wordt er een individueel coachingsprogramma voor je samengesteld, zodat jij je op de best mogelijke manier kunt ontwikkelen. Wij vinden werkgeluk erg belangrijk. Daarom zorgen wij dat naast alle serieuze onderwerpen, er ook ruimte is voor plezier met jouw mede trainees, opdrachtgevers en begeleiders.

Wat ga je doen in onze HR traineeship?

Jij gaat aan de slag met opdrachten op het gebied van recruitment, vitaliteit, belonen, HR-administratie, onboarding en nog veel meer. Deze opdrachten zijn voor 32-36 uur per week, zodat je ook genoeg tijd over hebt om te leren, te ontwikkelen en te groeien.

“Met ons HR traineeship bieden wij jou de unieke kans om je te ontwikkelen van een young professional tot een volwaardig HR consultant. Je wordt onderdeel van een ambitieuze en snel groeiende organisatie met een groot en sterk netwerk. Ga jij de uitdaging aan?”

Marijn van den Bosch – Oprichter Bakker & Bosch

Dit bieden wij jou

 • Een salaris tussen de €2.500,- en €2.700,- bruto per maand
 • Een contract voor 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen
 • 4 uur per week werken aan ontwikkeling
 • Een uitdagende opdracht binnen het HR vakgebied
 • Opleidingsprogramma op maat door HR professionals
 • Een professioneel team HR collega’s die altijd voor elkaar klaar staan

Dit ben jij

 • Je hebt een HBO of WO opleiding in de richting HR, bedrijfskunde, rechten, economie of iets vergelijkbaars
 • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring
 • Je wil je verdiepen in het vak van HR consultant
 • Je bent leergierig, sociaal vaardig en hebt een frisse blik op HR

Start van het HR traineeship

Wij starten jaarlijks afhankelijk van het aantal geschikte trainees meerdere traineeshiptrajecten op. Samen met een groepje van minimaal 5 trainees ga je aan de slag met het traject. Voorafgaand aan het traineeship zullen we een assessment en persoonlijkheidstest afnemen om een beeld van jou te krijgen en een persoonlijk ontwikkeltraject samen te kunnen stellen.

 • Kennisontwikkeling middels uitdagende en afwisselende opdrachten
 • Kennissessie met ervaringsdeskundigen met ervaring binnen de top van het bedrijfsleven
 • Sparringsessies met (senior) HR consultants en andere young professionals
 • Softskill ontwikkeling, ontwikkel de skills die van onschatbare waarde in jouw carrière zullen zijn

Ben je na het lezen van onze HR traineeship enthousiast geworden? Stuur ons dan een mail via onderstaande knop.

Focus op de toekomst

Onderzoek (Berenschot, strategie trendsonderzoek 2022) laat zien dat de huidige arbeidsmarkt prioriteit heeft binnen de boardrooms. De huidige arbeidsmarkt heeft voor veel organisaties grote impact op de strategische koers. Gezien de impact hiervan op de business zal HR zich dominant dienen te profileren binnen de boardroom. Hiervoor dienen HR verantwoordelijke ook kennis te hebben van een breder business spectrum. Ook HR dient finance, sales en business development te snappen. Alleen dan kan je meepraten aan de directie tafel en kun je de juiste invloed uitoefenen binnen de organisatie.

In 2022 wordt de lijst met de 100 meest populaire banen gedomineerd door de consultancy sector. In 2022 stonden er maar liefst 45 banen uit de consultancy branche in de lijst van populaire banen, 14 meer dan in 2021, toen de sector ook al de lijst aanvoerde (Magnet.me).

Voor meer informatie en vragen kan je bellen naar 088-555 09 09 of mail naar info@bakkerenbosch.nl.

Ambitieuze HR talenten voor ieder vraagstuk

Bakker & Bosch kiest voor traineeships met jonge HR talenten omdat zij een unieke toegevoegde waarde kunnen bieden aan organisaties. Ze zijn creatief, digitaal snel en leergierig. Een toegevoegde waarde op een HR afdeling! Iets voor jouw organisatie? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.