Vacature HR-medewerker

Kom jij volledig tot bloei in een moderne en vooruitstrevende (werk)omgeving? Ben jij van nature iemand die anderen graag helpt? En bovendien een echte administratieve aanpakker? Lees meer over de functie en salaris van een HR medewerker. Wellicht hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

De HR-afdeling wordt jouw decor. Daar coördineer en voer jij uiteenlopende HR-werkzaamheden uit. Je helpt jouw collega’s bij vragen over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden of personeelsregelingen. Of je beantwoord vragen over salarismutaties. Jij hebt de kennis, jij hebt de juiste informatie en die is in goede handen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor nieuwe collega’s. Jij zorgt ervoor dat de inwerkperiode van nieuwe medewerkers vlekkeloos verloopt en zorgt ervoor dat zij zich meteen thuis voelen. Gaat een collega het vlaggenschip verlaten? Jij zwaait teamverlaters met een warm gevoel uit. Ondertussen heb jij de personeeladministratie tiptop in orde. Van urenregistratie tot het up-to-date houden van de personeelsgids en van arbeidscontracten tot pensioenregelingen. Jij pakt alles met beide handen aan en regelt alles tot in de puntjes.   

Om de HR-trajecten vlekkeloos te laten verlopen ga jij ook een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de HR-processen. Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie met lef en continue focus op verbetering en groei.  Dit is ook jouw benadering. Jij grijpt deze uitdaging dan ook graag aan.

Vacature HR-medewerker

Wat ga je doen als HR-medewerker

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw leidinggevende en de medewerker voor alle voorkomende HR-vragen;
 • Uitvoeren van de personeelsadministratie, inclusief documentenbeheer en het up-to-date houden van de personeelsdossiers;
 • Je verwerkt op een zorgvuldige manier de salarismutaties door in het systeem;
 • Je bewaakt het proces van in- en uitdiensttreding van (nieuwe) collega’s;
 • Het voorbereiden van arbeidscontracten en je verzorgt de correspondentie;
 • Zo ondersteun je bijvoorbeeld ook in het recruitmentproces. Je verzorgt de werving- en selectie procedure van A-tot-Z;
 • Het beheren van pensioenregelingen en personeelsverzekeringen;
 • Het uitvoeren van diverse overige administratieve taken in samenspraak met de HR-adviseur of het opvangen van de noodzakelijke taken van de HR-adviseur bij diens afwezigheid;
 • Het signaleren van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen en zorgen voor naleving van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en HR.

Wie ben jij?

Organisatorisch, analytisch, energiek, doortastend, oplossingsgericht en vertrouwen in jezelf. Zijn dit eigenschappen waarmee jij jezelf omschrijft? Dan zoeken wij jou. Je stelt de juiste prioriteiten, je houdt in hectische situaties je hoofd koel, je bent integer en discreet en je bent een echte teamplayer. Van nature vind jij het fijn om mensen te helpen en je bent een fijne gesprekspartner voor jouw leidinggevende en collega’s. Kortom, je bent een echte aanpakker en je behoudt in elke situatie het overzicht. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag met jou in contact. Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij minimaal een hbo-diploma, in de richting van personeelsadministratie of HR. Daarnaast heb jij in de afgelopen 2 jaar de nodige werkervaring opgedaan in een allround HR functie. Bij voorkeur in een kleine tot middelgrote organisatie.

Arbeidsvoorwaarden en Salaris

 • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris voor een HR medewerker is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
 • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding; 

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature van HR-medewerker?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.