Sales support medewerker Tilburg

In de functie van Medewerker Sales support ga jij echt het verschil maken. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en het imago van de organisatie van onze opdrachtgever. Jij wordt het aanspreekpunt voor alle nationale en internationale relaties. Bij jou komen alle telefoontjes en mailtjes binnen van (potentiële) leveranciers en klanten. Denk aan vragen beantwoorden, problemen en klachten oplossen of juist complimenten ontvangen. Je laat alles rustig op jou afkomen en ondertussen zorg jij ervoor dat de orderadministratie tiptop in orde is. Naast deze dagelijkse werkzaamheden krijg je voldoende ruimte om verschillende projecten op te pakken.

Wie ben jij?

Jij staat midden in het leven, barst van de positieve energie en hebt een enorme drive. Je stelt de juiste prioriteiten, je bent commercieel sterk en je bent een echte teamplayer. Onze opdrachtgever zoekt iemand die denkt in oplossingen. Van nature vind jij het fijn om mensen te helpen. Kortom, je bent een echte aanpakker en behoudt in elke situatie het overzicht.

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante commerciële opleiding.
  • Je hebt relevante en soortgelijke werkervaring.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Salaris Sales Support Medewerker Tilburg

De organisatie is continue in beweging en biedt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan. Het salaris ligt tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van de kennis en ervaring wat je met je meebrengt.

Contacteer ons!

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact op met Bakker & Bosch! Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.