Vacature Accountmanager

Onze opdrachtgever heeft ons gevraagd om op zoek te gaan naar een enthousiaste accountmanager. Wat is er nou leuker om als accountmanager andere te overtuigen van jouw verhaal? Jij weet dat als geen ander. Door een krachtig en goed verhaal ga jij de (potentiële) klanten boeien en weet jij de boodschap op een effectieve manier over te brengen. Bij klanten vertel jij vol trots over de business en het product. Je bouwt aan een waardevol netwerk en komt overal aan tafel. Jij gaat ervoor zorgen dat de (potentiële) klanten haar producten kent. Hoe ga jij dit aanpakken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Vacature Accountmanager via Bakker & Bosch

Wat ga je doen als Accountmanager?

Toen wij aan jouw toekomstige directe collega (ook Accountmanager) vroegen waarom werken als Accountmanager bij deze opdrachtgever zo bijzonder is, liet het antwoord niet snel op zich wachten. Allereerst mag je aan iedereen vertellen dat jij met een hoogwaardig product werkt. Daarnaast ben jij continu bezig met vernieuwing en verbetering. Dit in combinatie met veel vrijheid binnen jouw functie, maakt dat jij elke dag een belangrijke bijdrage kan leveren voor de business. Om dit voor elkaar te krijgen, weet jij natuurlijk als geen ander contact te leggen en te onderhouden met (potentiële) klanten. Jij bent in staat om vanuit jouw natuurlijke rol als echte verbinder langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan en zorgt daarin voor meerwaarde: je denkt niet alleen op productniveau mee, maar ook in het bouwproces. Jij krijgt alle ruimte om mee te bouwen en de producten op een vernieuwende manier te vermarkten. Je neemt initiatief, durft af te stappen van de bekende paden en weet kennis uit de markt om te zetten tot kansen voor het product en de klant.  

Wie ben jij?

Als Accountmanager moet je natuurlijk sterk in je schoenen staan. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid in de verkoop en het klantonderhoud voor de business. Je bent ondernemend, doelgericht en je beschikt over een gezonde brutaliteit. Krijg jij energie van reizen en vind je het niet erg om kilometers te maken? Mooi, je bent namelijk veel op de weg te vinden. Verder ben jij vriendelijk, je beschikt over goede sociale, communicatieve en adviserende vaardigheden en je bent continu bezig om jezelf en je omgeving verder te ontwikkelen.  Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij minimaal hbo-werk- en denkniveau en bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Beschik jij over een gezonde winnaarsmentaliteit? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.  

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
  • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Accountmanager?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.