Vacature Zzp-interim HR coördinator in de regio Breda

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een interim HR coördinator. In de rol van HR Coördinator ben jij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je wordt de expert op het gebied van uiteenlopende HR werkzaamheden en draagt bij aan het succes van onze opdrachtgever door effectieve HR-processen en -procedures te implementeren en te beheren. Met jouw ervaring en expertise ga jij deze groeiende organisatie naar nieuwe hoogten brengen. Met jouw creatieve en strategische aanpak help jij de organisatie bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van het beste talent.

Wat ga je doen als HR coördinator in de regio Breda

  • Coördineren en uitvoeren van alle HR-gerelateerde taken, inclusief werving en selectie, onboarding, training en ontwikkeling, prestatiebeheer en arbeidsrelaties;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor medewerkers bij HR-vraagstukken en zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing;
  • Ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, procedures en initiatieven om een inclusieve en positieve werkcultuur te bevorderen;
  • Identificeren van opleidingsbehoeften en coördineren van interne en externe trainingsprogramma’s om de professionele groei van het team te stimuleren;
  • Bijdragen aan het strategische HR-plan en actief deelnemen aan HR-projecten om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Zzp-interim HR coördinator in de regio Breda

Ben je klaar voor een nieuwe opdracht bij onze vaste opdrachtgever in de regio Breda? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben in de regio Breda? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw nieuwe opdracht hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Zit jouw nieuwe opdracht er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities.