Vacature Commercieel business analist

Sta jij voor groei en impact maken? Ga jij de uitdaging aan en voorzie jij onze opdrachtgever van gegronde analyses en scherpe oplossingen om de organisatie verder te helpen? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou liggen.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven Commercieel business analist. In jouw rol ga jij data analyseren, interpreteren en op basis daarvan een eigen visie ontwikkelen die de organisatie kan toepassen op zijn businessvraagstukken. Je kunt dus gerust zeggen dat jij een belangrijke rol krijgt binnen de organisatie. Jij bent hét aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op data management. Met jouw kennis en inzichten krijg jij een belangrijke rol in de groei van de business en sterker nog – van de hele organisatie.

Denk jij anders dan andere? En wil jij direct impact maken met  het formuleren van verbetervoorstellen voor de procesinrichting? Dan zijn wij benieuwd naar jouw aanpak. 

Vacature Commercieel business analist via Bakker & Bosch

Wat ga je doen als Commercieel business analist?

Als Commercieel business analist ga jij écht het verschil maken. Jij bent de brug tussen de aanwezige data en de doorvertaling naar de business. Jij voorziet en onderkent als geen ander de behoeftes van de organisatie. Met jouw kennis en inzichten en vanuit eigen initiatief en vertrouwen kom jij met gegronde analyses en scherpe oplossingen. Jij bent de oren en ogen van de organisatie en jij gaat voorop in de strijd om kansen en mogelijkheden te verzilveren. 

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van marktgegevens, klantgedrag, concurrentie-informatie en interne bedrijfsprocessen. Je vertaalt deze gegevens naar waardevolle inzichten en aanbevelingen die de commerciële strategie van onze opdrachtgever ondersteunen. Je werkt nauw samen met verschillende teams, waaronder Sales, Marketing en Finance, om de prestaties te optimaliseren en groeimogelijkheden te herkennen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen analist, Jij hebt een goed beeld van wat er buiten de organisatie speelt. Jij vertrouwt liever niet op jouw onderbuik. Jij vaart enkel op keiharde data en weet de materie heel snel eigen te maken. Je bent in staat om verbetertrajecten vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en komt met gerichte en slimme oplossingen. Je bent een ware ambassadeur van data gedreven werken en weet jouw enthousiasme over te brengen op andere afdelingen en jouw directe collega’s. Je bent een fijne sparringpartner, je staat sterk in je schoenen en durft jouw visie te etaleren binnen de organisatie. Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij minimaal hbo werk- en denkniveau. Ben jij minimaal 32 uur in de week beschikbaar? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.  

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
  • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Commercieel business analist?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.