Vacature HR business partner in Tilburg

Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Tilburg, zoeken wij een HR Business Partner. In de functie van HR Business Partner ga jij écht het verschil maken. Jij krijgt namelijk een strategische-, tactische- als ook een operationele rol met focus op het ontwikkelen van de organisatie en de medewerkers. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de directie en het managementteam op het gebied van HR relateerde zaken. Jij weet namelijk exact wat er speelt in de organisatie. Jij zorgt voor de gewenste arbeidsomstandigheden waarin collega’s optimaal kunnen presteren en ontwikkelen. Geen dag is voor jou hetzelfde. De ene dag voer jij beleidsgesprekken met verschillende managers. De andere dag ben jij druk met het coachen, begeleiden en ondersteunen van jouw collega’s. Maakt dit jou enthousiast? Vertel ons jouw verhaal. 

Wat ga je doen als HR business partner in Tilburg?

In jouw functie als HR Business Partner krijg jij een belangrijk aandeel in het HR beleid van de organisatie. Je helpt managers bij het opstellen en het bijschaven van het HR beleid, je begeleidt ze bij ziekteverzuim en bij het voorkomen daarvan en adviseert ze over arbeidsvoorwaarden of opleidingsmogelijkheden. Je streeft dag in dag uit naar de hoogste kwaliteit en daarbij hoort een optimale bezetting van het personeel. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid, zoals bijvoorbeeld het implementeren van HR instrumenten, in het werven en selecteren van nieuw talent, de onboarding en het uitvoeren van het ziekteverzuimbeleid. Ben jij op de hoogte van de laatste maatschappelijke en wettelijke ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? En maak jij je snel onmisbaar binnen de organisatie? Dan staat het HR team te popelen om met jou aan de slag te gaan. 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste HR professional en die midden in het leven staat. Met jouw gedreven en flexibele houding stippel jij een duidelijke koers uit en je bent verander- en beïnvloedingsvaardig. In de uitvoering van je werkzaamheden ben je fair, consistent, verbindend en toegankelijk voor je collega’s. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent een goede coach. Tot slot ben jij van nature nieuwsgierig en pragmatisch ingesteld en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Om succesvol te kunnen zijn in deze functie vragen wij minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding in combinatie met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ben jij voortdurend op zoek naar verbeteringen, bekend met veranderingstrajecten en ben jij kwaliteitsbewust? Dan zoeken wij jou.

Arbeidsvoorwaarden en salaris HR business partner

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris voor een HR business partner is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
  • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever in Tilburg. Deze bloeiende organisatie maakt op dit moment een snelle groei door en staat bekend om haar warme en informele werkomgeving. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid zijn de fundamenten waarop dit bijzondere bedrijf rust. Wat deze organisatie werkelijk uniek maakt, is de persoonlijke aanpak en het op maat gemaakte advies dat zij hun medewerkers bieden.

Hier heerst een cultuur waarin voortdurende verbetering wordt gestimuleerd, en jouw persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Medewerkers krijgen alle ruimte om hun eigen groeipad te ontdekken en hun ideeën tot werkelijkheid te brengen. Deze inspirerende omgeving biedt boeiende uitdagingen en volop kansen om te groeien.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.