RPO – Alles in één oplossing

Als je gebruik maakt van RPO Recruitment Process Outsourcing (HR Consultancy), dan bouwen we samen aan succes! Het RPO team van Bakker & Bosch vormt namelijk een onderdeel van jouw organisatie en bedrijfscultuur. Wij nemen hierbij het gehele recruitmentproces uit handen.
 
Jouw organisatie kan gebruik maken van ons gehele recruitment team. Dit is een groot pluspunt in de huidige arbeidsmarkt, waar verschillende expertise noodzakelijk zijn om succes te behalen.  Alle activiteiten gebeuren in goed overleg en via de kanalen van jouw organisatie. Hierdoor is alles te allen tijde 100% inzichtelijk en blijft alle data eigendom van jouw organisatie.
 
De recruitmentkosten gaan omlaag. De kwaliteit, snelheid en resultaten gaan juist omhoog. Dat geldt voor zowel de korte als lange termijn doelstellingen.        

RPO is maatwerk

Geen uitdaging is hetzelfde en daarom leveren wij bij Bakker & Bosch maatwerk oplossingen. Samen met jou bepalen wij de aandachtspunten en brengen we de exacte behoefte in kaart. Als het RPO vraagstuk duidelijk is gaan we aan de slag. We bepalen gezamenlijk de strategie en zetten de doelstellingen overzichtelijk op een rij. Op basis van de behoefte en doelstellingen stellen we het juiste RPO team samen.

Op deze manier halen we het maximale uit onze samenwerking en behalen we de beste resultaten.

Voordelen Recruitment Process Outsourcing HR Consultancy

  • Expertise. Voor een effectief recruitment proces heb je meerdere specialisten nodig. Door te kiezen voor RPO heb je de beschikking over meerdere experts.
  • Outsourcen. Je besteedt het gehele recruitment proces uit aan onze professionals. Het proces heeft daardoor geen effect op de werkzaamheden en bezetting in jouw organisatie. 
  • Schaalbaar. De behoefte aan ondersteuning kan variëren. Dit begrijpen wij als geen ander. Met RPO kan je gaandeweg de samenwerking eenvoudig op- en afschalen in uren/ kosten.  
  • Flexibiliteit. Binnen RPO maak je gebruik van het Bakker & Bosch team. Mocht de focus (tijdelijk) worden verlegd dan passen we hier de teamsamenstelling op aan.    
  • Bereik. Je krijgt niet alleen toegang tot ons uitgebreide netwerk. Wij zorgen er ook voor dat jouw netwerk (bereik) zal gaan groeien met behulp van slimme Recruitment Marketing.  
  • Beheer. Wij nemen het recruitment proces volledig uit handen, maar jij blijft nauw betrokken. Wij zorgen voor inzichten en geven advies. Alle gegevens blijven in beheer van jouw organisatie.  
  • Strategie. RPO start vanuit een vooraf bepaalde strategie en duidelijke doelstellingen. Dit is maatwerk afgestemd op jullie vraagstuk. Wij waarborgen en optimaliseren het proces.    
  • Totaaloplossing. Het recruitment proces bestaat uit veel facetten. Wij kunnen je helpen met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van recruitment, marketing en human resources. 

“De juiste mensen vinden in een krappe arbeidsmarkt vraagt tijd, kennis, aandacht en wellicht nog het belangrijkste: snel handelen! Wij helpen organisaties bij een goed georganiseerd recruitmentproces “

– Marijn van den Bosch, Oprichter Bakker & Bosch

HR Consultancy RPO Recruitment Process Outsourcing

Met dank aan onze ervaring en kundige professionals hebben we het gehele proces weten samen te vatten in een 5 stappenplan. We gaan de exacte behoefte formuleren, creëren een doeltreffende strategie, bepalen samen de doelstellingen en selecteren we het meest geschikte team om dit alles in goede banen te leiden. Het team gaat vervolgens aan de slag en zal tijdens het proces continue  optimaliseren en de ontwikkelingen (tussentijds) rapporteren.

RPO 5 stappen

Vast aanspreekpunt

Wil jij één contactpersoon die al je wervingsvraagstukken kan beantwoorden? Dan ben je bij Bakker & Bosch aan het juiste adres. Onze recruiters zijn nauw betrokken bij jouw organisatie en gaan graag op zoek naar die perfecte match voor jouw vacature(s). Benieuwd hoe dit werkt? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.