Op zoek naar een vaste baan?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of loopt je huidige contract af en ben je daarom op zoek naar een baan waarbij je een rechtstreeks dienstverband kunt aangaan? Bakker & Bosch helpt je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past. Bakker & Bosch heeft door de jaren heen een stabiel netwerk opgebouwd, wat óók in jouw voordeel kan werken. 

Op zoek naar een tijdelijke baan?

Ben je op zoek naar flexibel werk of een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? Dan zit je goed bij Bakker & Bosch. Wij Weten Wat Werkt. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaring maken wij al snel een match.

Op zoek naar projecten voor een bepaalde periode?

Zoek je werk voor een bepaalde periode? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers met specifieke kennis en ervaring die op projectbasis inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld ter invulling van een project of ter tijdelijke vervanging vanwege zwangerschapsverlof of ziekte. Op deze manier krijg jij én de zekerheid die je zoekt voor een bepaalde periode én de mogelijkheid om binnen een organisatie nieuwe kennis en ervaring op te doen. 

Op zoek naar werk als freelancer of zzp’er?

Ben je zelfstandige en zoek je opdrachten die passen in jouw vakgebied? Laat het ons weten. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar specifieke inzetbare kennis voor een bepaalde periode. Deskundige professionals worden dagelijks door Bakker & Bosch met opdrachtgevers aan elkaar verbonden. Vooraf wordt er uitvoerig met elkaar gesproken over jouw expertise, tariefstelling en beschikbaarheid.