Vacature Customer Service in Tilburg

Heb jij die gave om van een (on)tevreden klant een ware ambassadeur te maken? En ben jij bekend met het gegeven de ‘klant is koning’? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever uit Tilburg zoeken wij een Customer service medewerker. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de voor de klanten. Je staat de klanten te woord, denkt actief met de klant mee in de mogelijkheden en lost eventuele problemen adequaat op. Ondertussen zorg jij ervoor dat het totaalproces binnen de orderadministratie feilloos verloopt. Een mooie uitdaging dus. En nog mooier. Jij krijgt alle ruimte om de functie naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid in te vullen.  

Wat ga je doen als Customer service medewerker in Tilburg?

In jouw rol als Customer Service medewerker ben jij het visitekaartje voor de organisatie. Jij bent namelijk samen met jouw directe collega’s verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en het imago van de organisatie. Je bent onderdeel van het Customer Service team en jij zet nét dat stapje extra voor de klant. Je staat klanten professioneel te woord, beantwoordt vragen, lost problemen en klachten op of neemt juist complimenten in ontvangst. In jouw rol ben jij als geen ander in staat om de bestaande of nieuwe klanten te adviseren over de mogelijkheden en oplossingen. Je bent een echte sparringpartner voor de klant en denkt actief met ze mee. Je geeft passend advies, stelt offertes op en verwerkt orders feilloos in de administratie. Zijn er lastige vraagstukken? Jij zorgt voor een passende oplossing. Ondertussen breid jij jouw klantportfolio uit en bouwt aan nieuwe lange termijn relaties en samenwerkingen. De huidige markt is continue in beweging. Het is daarom belangrijk dat je blijvend op de hoogte blijft van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen. Je signaleert kansen bij klanten op basis van cijfers en data en speelt hier handig op in.  Zijn er vragen of onduidelijkheden over het totale proces? Jij bent op de hoogte, hebt de planning(en) inzichtelijk en jij staat actief en passief in contact met diverse intern betrokken afdelingen. 

Wie ben jij?

Je hebt een flinke portie teamspirit, één team, één taak. Je bent communicatief sterk, vriendelijk en levert Service met een hoofdletter ‘S’. Er bestaan voor jou geen drempels of problemen. Jij denkt altijd in kansen en mogelijkheden. Je gaat nauwkeurig te werk, behoudt het overzicht en laat je niet gek maken. Daarnaast is het belangrijk dat jij goed uit de voeten kunt met nieuwe systemen. Of je maakt de werkwijze snel eigen. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan gaan we over tot het praktische. Je bent in het bezit van minimaal een mbo-diploma en hebt in de afgelopen jaren de nodige vlieguren gemaakt in een soortgelijke functie.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
  • Flexibele werktijden of de mogelijkheid tot hybride werken;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij onze vaste opdrachtgever in Tilburg. Het is een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staan bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. De opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Customer service medewerker in Tilburg?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.