Outplacement via Bakker & Bosch

Tijdens dit outplacement-traject wordt de kandidaat individueel intensief gecoacht, getraind, begeleid en uiteindelijk bemiddeld naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever.

De lengte van het traject wordt, in overleg met werkgever en kandidaat, vooraf vastgesteld. Hiervoor stippelen we voor aanvang een persoonlijk en specialistisch maatwerktraject uit en bepalen we welke modules er nodig zijn om de gewenste, nieuwe baan te vinden en te behouden. 

Een persoonlijk en intensief maatwerktraject

Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak met een specialistisch maatwerktraject. Hierbij staan de wensen en ontwikkelbehoefte van de kandidaat centraal. Tijdens het traject doorloopt iedereen dezelfde fases maar met inzet van verschillende modules, tegelijk of achtereenvolgend. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de kandidaat wordt een voorlopig maatwerktrajectplan voorgesteld. Dit voorlopig maatwerktrajectplan wordt na het intakegesprek verder uitgewerkt.

Tijdens het outplacement-traject doorlopen we de volgende fases:

 1. Intakefase
 2. Reflectiefase
 3. Onderzoeks- en oriëntatiefase
 4. Trainingsfase
 5. Sollicitatie- en plaatsingsfase
 6. Nazorgfase

Jobhunting

Bakker & Bosch heeft een groot aantal recruiters in dienst. Deze collega’s worden ingezet om invulling te geven aan het proactief en gericht bemiddelen van onze kandidaten. Hiervoor wordt onder andere ons landelijk netwerk ingezet.

Voordelen outplacement-traject

 • Op maat samengesteld begeleidingstraject;
 • Persoonlijke aanpak; 
 • Regionaal karakter, altijd een vestiging in de buurt;
 • Groot en actueel landelijk werkgeversnetwerk; 
 • Hoog uitstroompercentage; 
 • Een vast aanspreekpunt; 
 • Ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches.

Wil je meer informatie?

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bakker & Bosch – Weet Wat Werkt.