Vacature Allround technisch Productiemedewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Allround technisch productiemedewerker. In jouw rol ben jij een onmisbare schakel binnen het ‘productiehuis’. Belangrijker nog; je haalt enorm veel voldoening uit jouw werk. Jij werkt dagelijks op en met de vloer, waarbij jij zorg draagt voor het onderhoud van het machinepark.  Door jouw inspanningen draaien de machines op volle toeren en loopt de productie vlekkeloos door. Streef jij naar perfectie en wil jij je jezelf overtreffen? Lees dan snel verder?

Wat ga je doen als Allround technisch productiemedewerker?

Je mag gerust zeggen dat jij als Allround technisch productiemedewerker het fundament bent binnen de productie. Een bouwsteen. De productiemedewerkers zijn afhankelijk van goed functionerende gereedschappen en machines. En jij gaat daarvoor zorgen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark, het voorbereiden van de verschillende gereedschappen en het gereedmaken van de machines. Van het zuiver maken van de gereedschappen (d.m.v. stralen) tot het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden. En van het (de)monteren van gereedschappen op de machines tot aan het ad-hoc oplossen van machine gerelateerde problemen in het productieproces. Jij draait je hand er niet voor om en laat niks aan het toeval over. Jij zorgt er zelfstandig voor dat alles tiptop in orde is en het proces naar het eindproduct niet in gevaar komt. Hierbij is het van belang dat je goed samenwerkt met jouw directe collega’s en leidinggevende. Je analyseert, rapporteert en houdt alle betrokkenen actief op de hoogte van jouw bevindingen of werkzaamheden.  

Wie ben jij?

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een flexibel, daadkrachtig en hulpvaardig persoon. Je kunt goed omgaan met werkdruk en behoudt in elke situatie het overzicht. In jouw functie is het belangrijk dat je goed vooruitdenkt en het verloop van het proces in acht neemt. Je bent oplossingsgericht ingesteld, secuur en zelfstandig. Wij zoeken geen individualist, maar een echte teamplayer. Voor deze functie vragen wij minimaal mbo werk- en denkniveau. Heb je nog geen ervaring, maar heb je wel geboren technisch inzicht? Dan gaan wij graag met jou aan de slag. Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.  

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • Een uitstekend salaris. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding;
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; 
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een goed gevulde spaarpot voor je oude dag en reiskostenvergoeding;  

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Het betreft een snelgroeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Flexibiliteit, innovatie en betrokkenheid staat bij onze opdrachtgever centraal. Dit maakt de organisatie bijzonder. Een persoonlijke benadering en een advies op maat. Dat maakt het prettig om met onze opdrachtgever zaken te doen. Je stapt binnen bij een organisatie dat continu op zoek is naar verbetering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal. Medewerkers krijgen de vrijheid om kleur te geven aan hun ontwikkeling en ideeën. Onze opdrachtgever is een bijzondere organisatie met interessante uitdagingen en mooie kansen.  

Nieuwsgierig geworden over de vacature Allround technisch productiemedewerker?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze vacatures

Ben je benieuwd wat wij nog meer aan interessante vacatures hebben? Bekijk ook eens onze vacaturepagina en misschien zit jouw droombaan hier wel tussen! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons.

Inschrijven

Zit jouw droombaan er nog niet bij? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.