Het toernooi begint vrijdag 9 juni om 14.30 uur en we verwachten om 20.00 uur af te ronden. Tijdens dit evenement kom je op een leuke, interactieve manier in contact met andere bedrijven. Maar natuurlijk spelen we ook om de winst, dus zorg dat je goed bent voorbereid!  

Na alle fysieke inspanning is het natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje. Daarom is er voor alle deelnemers een heerlijke BBQ georganiseerd door Cookaholics. Tijd om te genieten en bij te praten met de andere deelnemers.

Voorwaarden om deel te nemen

  • Inschrijving verloopt als koppel (afkomstig van verschillende bedrijven is mogelijk).
  • Maximaal 2 teams per bedrijf.
  • De inschrijfkosten bedragen €30,- per persoon.
  • Minimaal een half jaar ervaring met padel, bij inschrijving graag je speelsterkte doorgeven.

Je speelsterkte is een getal van 1 t/m 9. Als beginnende speler heb je het getal 9 en een professionele speler het getal 1. De speelsterkte wordt gebruikt voor het inschrijven voor het Padel Bedrijventoernooi. Op die manier speel je tegen gelijkwaardige tegenstanders en is het voor iedereen even leuk en uitdagend!

Schrijf je nu in

Dus, waar wacht je nog op? Wil je deelnemen aan het Padel Bedrijventoernooi en netwerken met andere bedrijven op een sportieve manier? Neem dan contact op met Marc via m.corman@bakkerenbosch.nl of onderstaande knop om je meteen in te schrijven of meer informatie te krijgen over het evenement. Zorg ervoor dat je erbij bent, want het wordt een geweldige dag vol sport, netwerken en werkgeluk!

Adres
TPV Waalwijk
De Coubertinlaan 18
5143 AB Waalwijk

Schrijf snel in, want we hebben plek voor maximaal 24 teams.