Ons aanbod

  • €2.200,- tot €3.000,- bruto (p/m)
  • Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz
  • Legendarische themaborrels
  • Bonusregeling per kwartaal
  • Spectaculaire teamuitjes
  • 25 vakantiedagen + 1 extra vrije dag voor vrijwilligerswerk
  • Gevulde spaarpot voor je oude dag
  • Vergoeding voor een sportabonnement
  • Laptop
  • Heel veel lol met elkaar!

Wat ga jij doen?

Als E-recruiter ga jij aan de slag voor alle labels binnen de Bakker & Bosch Group. De arbeidsmarkt kent voor jou geen geheimen. Met de juiste strategie en op basis van online arbeidsmarktdata ga jij actief ‘searchen’ en ‘sourcen’ naar de beste kandidaten. Hierbij durf jij af te stappen van de bekende paden en jij zet jouw creativiteit en innovatieve ideeën in om de beste resultaten te behalen.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!

“Recruitment is een vak van ups en downs. Je durft daarom af te stappen van de bekende paden. Jij snapt als geen ander hoe je het beste kunt searchen en sourcen en met jouw creativiteit en innovatieve ideeën vind jij de beste kandidaten.

Samen met de Recruitment Consultants en onze online marketeers binnen de verschillende labels van de Bakker & Bosch Group ontwikkel en bepaal jij de juiste strategie om de beste kandidaten te vinden. Je gaat eerst op zoek naar de bron, voordat je de kandidaten gaat zoeken. Een succesvolle zoektocht begint met het in kaart brengen van je eigen uitgebreide netwerk en het bepalen van de potentiële kandidaten. Stap twee is vaststellen hoe je de potentiële kandidaten kunt benaderen en verleiden. Je maakt dus een gedegen doelgroep analyse. Je onderzoekt jouw doelgroep, de verschillende online platformen waar zij actief zijn en je maakt na de analyse een keuze om actief te gaan zoeken op het juiste online platform. Bij elke zoekactie stel jij als doel de beste kandidaten te vinden en om ze te bewegen tot een gesprek over hun carrière.

Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! In jouw functie werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in om tot de beste resultaten te komen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

Onze wensen

Jij bent innovatief, creatief en een échte doorzetter. Als E-recruiter heb jij kennis van de huidige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en heb jij interesse in het searchen en sourcen van geschikte kandidaten. Ben jij 32– 40 uur in de week beschikbaar? En heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Werken bij Bakker & Bosch

Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar info@bakkerenbosch.nl of bel naar 088-555 09 09.