Service coördinator Tilburg

Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf en gespecialiseerd in het leveren van brandwerende en inbraak werende afsluitingen. Om de klant een optimale brandveiligheid te garanderen hebben ze alle disciplines in eigen huis en hebben ze voor elke klant een oplossing op maat. Via een internationaal partnernetwerk zijn zij zowel binnen als buiten Europa actief. 

Functieomschrijving van de Service coördinator

Als service coördinator heb je een dynamische functie. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van servicemonteurs en het behandelen/borgen van service-, keurings-, en onderhoudswerkzaamheden van producten. Je neemt de aanvragen in behandeling van offerte tot en met de werkvoorbereiding. 

Om de service naar klanten te optimaliseren denk je actief mee in het verbeteren van processen en kom je met verbetervoorstellen. Je rapporteert aan de service manager. 

Functie eisen van de service coördinator Tilburg:

  • Je beschikt over MBO+ niveau bij voorkeur in een technische richting; 
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord & geschrift. 

Persoonlijke eigenschappen van de service coördinator Tilburg

  • Je bent sterk in het efficiënt plannen en organiseren van de werkzaamheden; 
  • Je bent proactief en resultaatgericht; 
  • Je bent accuraat en hebt oog voor detail; 
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed functioneren in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden van de service coördinator:

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan persoonlijke talentontwikkeling en groei. 

Nieuwsgierig?

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact op met Bakker & Bosch! Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale match voor jouw vaardigheden en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière een succesverhaal wordt.