Als vooraanstaand aanbieder van HR consultancy begrijpen we dat praktijkvoorbeelden van cruciaal belang zijn om inzicht te krijgen in HR-vraagstukken. Ontdek hoe onze HR consultancy-oplossingen hebben bijgedragen aan het succes van bedrijven. Lees hieronder onze HR Consultancy Casussen.

Casus SMO Traverse

Hanneke stapte als verzuimexpert van Bakker & Bosch binnen bij SMO Traverse in de rol van Verzuimcoördinator. Er lag een mooie taak, een verzuim van 11,4% en de plannen om de verzuimbegeleiding anders in te richten. Hanneke heeft dit met beide handen aangepakt en met haar praktische, menselijke benadering is ze aan de slag gegaan. Dit heeft ze niet alleen gedaan. De organisatie heeft ook acties ondernomen om het verzuim terug te dringen. Het resultaat? Het verzuim is in een half jaar gedaald naar 7,4% en de begeleiding van het verzuim is grotendeels overgedragen aan de Talent coaches van SMO Traverse.

“Bakker & Bosch heeft ons uit de brand geholpen toen de nood hoog was. Gelukkig kenden we elkaar al vanuit een eerder traject wat ervoor zorgde dat er snel en adequaat op onze behoefte werd ingespeeld. We hebben het intern nu weer goed op de rit, maar blijven graag gebruik maken van de expertise en ondersteuning van Bakker & Bosch op het gebied van verzuimbegeleiding!” 

Hilde van de Ven, Lid besturingsteam Mens en Organisatie

Wil jij één contactpersoon die al je HR-vraagstukken kan beantwoorden? Dan ben je bij Bakker & Bosch aan het juiste adres. Onze HR consultants zijn nauw betrokken bij jouw organisatie en gaan graag op zoek naar de beste oplossing voor jouw HR-vraagstuk. Benieuwd hoe dit werkt? We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact op.